Laura Amstelveen-de Jong

Laura Amstelveen-de Jong

De Nuka's

Hallo allemaal,

Mijn naam is Laura Amstelveen-de Jong. Ik ben gelukkig getrouwd met Emile, en samen hebben wij twee dochters:  Luna (12 jaar) en Stella (11 jaar). Wij wonen in Deventer Colmschate.

Inmiddels werk ik alweer zes jaar bij ‘t Koetje. De laatste jaren vooral op de babygroep de Nuka’s.    Ik heb gemerkt dat ik het werken met deze doelgroep erg leuk vind en ook erg goed bij mij past.       De rust bewaren op de groep met de allerkleinsten en ze de aandacht en zorg geven die ze nodig hebben geeft mij veel voldoening. Ze uiteindelijk lopend naar de andere groep te zien gaan blijft bijzonder. Mijn werkdagen zijn de maandag, woensdag en donderdag.

Caroline AlShehabi-Gase

Caroline AlShehabi-Gase

De Nuka's

Hallo, mijn naam is Caroline AlShehabi-Gase. Ik ben 54 jaar en woonachtig in Harfsen. Ik heb een man en twee kinderen; Adam (23 jaar) en Jumana (20 jaar). Ik sta vaak bij de Nuka’s groep maar ben ook wel eens aanwezig bij de andere groepen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het belangrijk en mooi om persoonlijke aandacht voor de kinderen te hebben in een veilige en gezellige omgeving.

Marit van den Brink

Marit van den Brink

De Nuka's

Hoi allemaal,

Mijn naam is Marit van den Brink, ik bijna 21 jaar oud en werk sinds juni bij kinderopvang ’t Koetje. Na 20 jaar in Hoevelaken te hebben gewoond ben ik in augustus verhuisd naar Eefde. Vanwege corona heb ik een aantal ouders helaas nog niet kunnen zien en ik hoop natuurlijk dat we snel eens kennis kunnen maken maar aan de hand van dit stukje kunnen jullie alvast zien wie ik ben! Heel af en toe ben ik een dagje op de kalfjes of op de pinkjes groep maar voornamelijk sta ik met veel plezier 3 dagen in de week op de Nuka groep.

Hopelijk mogen we over een tijdje weer mondelinge overdrachten doen waardoor we elkaar zullen treffen! Tot dan!

Floortje van Eijk

Floortje van Eijk

De Nuka's

Mijn naam is Floortje van Eijk, ik ben (bijna) 33 jaar.

Sinds 2012 woon ik met mijn partner René in Bathmen waarmee ik samen een dochter (Lianne) van 8 jaar  heb. Mijn partner heeft nog 2 oudere kinderen die in het weekend bij ons wonen. Ik hou erg van tuinieren en dieren en heb dan ook verschillende huisdieren zoals kippen, konijn, en een hond. Ik ben in het weekend dan ook altijd druk buiten in de tuin of de dierenhokken aan het schoonmaken, dat is onder andere mijn ontspanning.

In 2009 heb ik mijn diploma Verzorgende IG behaald en ben ik in de ouderen zorg terecht gekomen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan alleen was dit voor mij en mijn gezin niet altijd even praktisch.

Wanneer ’t Koetje op mijn pad kwam hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken en werk hier sinds juli 2017. Ik was al bekend met ’t Koetje omdat mijn dochter hier ook op de opvang heeft gezeten.

Op dit moment ben ik werkzaam bij de Nuka’s, de allerkleinsten op ’t Koetje.

Groetjes Floortje van Eijk.

Sannah van der Meulen

Sannah van der Meulen

De Nuka's

Hallo,

Ik ben Sannah van der Meulen! Ik woon sinds kort samen met mijn vriend in het dorpje Eerbeek. Sinds klein hield ik al van buiten spelen, klimmen, klauteren en moddertaartjes maken. Dit kan ik bij ’t Koetje dus nog steeds na leven! Ik werk sinds 2019 bij ’t Koetje, al bijna 2 jaar. Ik ben te vinden op de Nuka en Pinkjes groep. Mijn vaste dagen zijn op: maandag dinsdag & woensdag.

Af en toe ben ik ook te zien op donderdag en vrijdag.

Inge de Witte

Inge de Witte

De Kalfjes

Hallo!

Mijn naam is Inge de Witte, ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend en onze kinderen Noud (6), Noor (4) en de tweeling Benthe en Meike (1) in Wesepe.

Mijn hobby’s zijn dagjes uit met het gezin, lezen, wandelen. Vanaf december ben ik werkzaam bij het Koetje, voornamelijk op de maandag en de donderdag.

 

Groetjes, Inge.

Anika Snijders-Brand

Anika Snijders-Brand

De Kalfjes

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Anika Snijders-Brand, ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn man in de nieuwbouw wijk Steenbrugge in Deventer. Sinds mei 2020 ben ik bij ’t Koetje komen werken. Ik ben eigenlijk alle dagen op de Kalfjes groep te vinden behalve de donderdag dan ben ik een dagje vrij.

Ik heb eigenlijk al van jongs af aan geweten ik uiteindelijk een baan zal vinden waarin ik met kinderen werk. Dit is gewoon mijn passie en hier word ik echt vrolijk van.

In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen, boeklezen en gezellig opsta gaan met mijn man/vrienden/familie

Joyce

Joyce

De Kalfjes

Mijn naam is Joyce, ik ben 29 jaar oud en woon in het buitengebied van Bathmen samen met mijn vriend.

Ik werk al 4 jaar met veel plezier bij ’t koetje. Je kan mij op dinsdag, donderdag en vrijdag vinden op de kalfjes groep en de maandag werk ik op de buitenschoolsopvang.

Wat ik het leukste vind aan werken met kinderen is dat elke dag anders is en dat ik de kinderen nieuwe dingen kan/mag leren. Wat ik vooral leuk vind is dat ik de kinderen meer leer over de dieren en het buiten leven.

Muriël Kok

Muriël Kok

De Kalfjes

Hallo ouders/verzorgers.

Mijn naam is Muriël Kok, ik ben 27 jaar en moeder van 4 prachtige dochters. Samen met mijn vriend en kinderen woon ik in Holten.

In 2017 solliciteerde ik op een vacature in ondersteuning van de huishoudelijke taken hier op ’t Koetje. Tot mijn verassing werd mij een opleiding aangeboden die ik met beide handen heb aangegrepen. Sinds 2018 werk ik met veel plezier op ’t Koetje, je kunt me vinden op de kalfjesgroep op maandag, woensdag en donderdag.

Groetjes, Muriël Kok.

Angela  Jacobs – Brinks

Angela Jacobs – Brinks

De Kalfjes

Ik ben Angela  Jacobs – Brinks. Ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en woonachtig in Bathmen.
Ik ben 8 jaar werkzaam geweest in de kraamzorg, en werk nu al 12 jaar met veel plezier in de kinderopvang.
Sinds April 2014 werk ik bij ’t Koetje, eerst als pedagogisch medewerkster op de groep en nu een aantal jaar als assistent leidinggevende.
Heeft u vragen, wilt u wat overleggen of heeft u een klacht. Dan ben ik alle ochtenden bereikbaar op telefoonnummer: 0629927477.

Marinka Maas-Huisken

Marinka Maas-Huisken

De Pinkjes

Mijn naam is Marinka Maas-Huisken. Ik ben 30 jaar, getrouwd met Richard Maas en samen hebben wij twee kinderen. Esmee van 5 jaar en Kevin van 3 jaar. Ik woon in Markelo bij het loon- akkerbouw- en grondboringenbedrijf Maas Markelo waar mijn man samen met zijn vader eigenaar van is.
Ik heb altijd met veel plezier gewerkt in de bloemen, maar toch bleef het werken met kinderen in mijn achterhoofd spelen. Ik heb mijn hart gevolgd en zit ik momenteel in de afstudeerfase van de opleiding ‘Pedagogisch Educatief Professional’ aan het Saxion in Enschede. Ik werk op maandag en dinsdag op de Pinkjes. Wanneer de BSO weer open gaat zal ik ook de donderdag op de Pinkjes gaan werken. Kinderopvang ’t Koetje is een mooie plek waar ik mijn passie voor kinderen en mijn groene vingers samen kan brengen!

Marije Littink-Schipper

Marije Littink-Schipper

De Pinkjes

Ik ben Marije Littink-Schipper en ik werk alweer een hele poos bij kinderopvang ’t Koetje. In februari 2013 ben ik hier begonnen en werk er nog altijd met veel plezier. In de loop der jaren heb ik verschillende functies vervuld, maar ik werk nog steeds met veel liefde op de Pinkjes. Mijn werkdagen verschillen soms een beetje, maar over het algemeen ben ik er op donderdag en vrijdag te vinden.

Wat kan ik genieten van het buiten ravotten, voetballen en plezier hebben met de kinderen. Ook voor mij geldt, hoe viezer ik terugkom van mijn werk, hoe meer plezier ik heb gehad. Ook alle verhalen, wijsheden en gedachtes van de kinderen van de Pinkjes intrigeren mij enorm! Wat een fantasie en wat leuk om daar twee keer in de week deel vanuit te mogen maken.

Zelf heb ik twee prachtige zoons. In een hele andere leeftijd dan die kinderen van de Pinkjes, maar ook zij hebben uitdagende en bijzondere leeftijd waar ik elke dag weer van geniet.

Anita Lucas

Anita Lucas

De Pinkjes

Mijn naam is Anita Lucas. Ik ben geboren op 29 mei 1978 in Emmeloord.

Ik woon in Enschede. Ik werk al bijna 20 jaar in de kinderopvang. Waarvan nu bijna 1 jaar bij ’t Koetje.

In die 20 jaar heb ik verschillende functies gehad van pedagogisch medewerker kinderdagverblijf, het opzetten van een nieuwe BSO, medewerker salarisadministratie tot coach ontwikkelingsgericht werken.

Ik geniet elke dag van het samen zijn met de kinderen de dieren en de natuur, op deze bijzondere mooie speel en leeromgeving die ’t Koetje de kinderen en medewerkers bied.

Het is genieten om in deze mooie omgeving de kinderen elke dag een stap verder te helpen in hun ontwikkeling.

Zelf ben ik moeder van een meisje van 5 jaar, een meisje ,van 15 jaar en een jongen van 17. Mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en familie en vrienden. Tevens houd ik van fotograferen, muziek, theater en creatieve activiteiten.

Heeft u vragen stel ze gerust.

Lieve groet van Anita

Laura Meulhof

Laura Meulhof

De Pinkjes

Hallo!

Ik ben Laura Meulhof, 32 jaar en werk in april dit jaar, al weer 3 jaar bij ’t koetje.

Ik werk op de Pinkjes groep en doe dit met heel veel plezier!

De groene visie van ’t koetje is wat mij zo aan sprak aan deze werk plek. Spelen met en in de natuur met de kinderen is wat het hier zo bijzonder maakt.

Groene groet, Laura Meulhof.