Laura Amstelveen-de Jong

Laura Amstelveen-de Jong

De Nuka's

Hallo allemaal,

Mijn naam is Laura Amstelveen-de Jong. Ik ben gelukkig getrouwd met Emile, en samen hebben wij twee dochters:  Luna (12 jaar) en Stella (11 jaar). Wij wonen in Deventer Colmschate.

Inmiddels werk ik alweer zes jaar bij ‘t Koetje. De laatste jaren vooral op de babygroep de Nuka’s.    Ik heb gemerkt dat ik het werken met deze doelgroep erg leuk vind en ook erg goed bij mij past.       De rust bewaren op de groep met de allerkleinsten en ze de aandacht en zorg geven die ze nodig hebben geeft mij veel voldoening. Ze uiteindelijk lopend naar de andere groep te zien gaan blijft bijzonder. Mijn werkdagen zijn de maandag, woensdag en donderdag.

Caroline AlShehabi-Gase

Caroline AlShehabi-Gase

De Nuka's

Hallo, mijn naam is Caroline AlShehabi-Gase. Ik ben 54 jaar en woonachtig in Harfsen. Ik heb een man en twee kinderen; Adam (23 jaar) en Jumana (20 jaar). Ik sta vaak bij de Nuka’s groep maar ben ook wel eens aanwezig bij de andere groepen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het belangrijk en mooi om persoonlijke aandacht voor de kinderen te hebben in een veilige en gezellige omgeving.

Sannah van der Meulen

Sannah van der Meulen

De Nuka's

Hallo,

Ik ben Sannah van der Meulen! Ik woon sinds kort samen met mijn vriend in het dorpje Eerbeek. Sinds klein hield ik al van buiten spelen, klimmen, klauteren en moddertaartjes maken. Dit kan ik bij ’t Koetje dus nog steeds na leven! Ik werk sinds 2019 bij ’t Koetje, al bijna 2 jaar. Ik ben te vinden op de Nuka en Pinkjes groep. Mijn vaste dagen zijn op: maandag dinsdag & woensdag.

Af en toe ben ik ook te zien op donderdag en vrijdag.

Anika Snijders-Brand

Anika Snijders-Brand

De Kalfjes

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Anika Snijders-Brand, ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn man in de nieuwbouw wijk Steenbrugge in Deventer. Sinds mei 2020 ben ik bij ’t Koetje komen werken. Ik ben eigenlijk alle dagen op de Kalfjes groep te vinden behalve de donderdag dan ben ik een dagje vrij.

Ik heb eigenlijk al van jongs af aan geweten ik uiteindelijk een baan zal vinden waarin ik met kinderen werk. Dit is gewoon mijn passie en hier word ik echt vrolijk van.

In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen, boeklezen en gezellig opsta gaan met mijn man/vrienden/familie

Joyce

Joyce

De Kalfjes

Mijn naam is Joyce, ik ben 29 jaar oud en woon in het buitengebied van Bathmen samen met mijn vriend.

Ik werk al 4 jaar met veel plezier bij ’t koetje. Je kan mij op dinsdag, donderdag en vrijdag vinden op de kalfjes groep en de maandag werk ik op de buitenschoolsopvang.

Wat ik het leukste vind aan werken met kinderen is dat elke dag anders is en dat ik de kinderen nieuwe dingen kan/mag leren. Wat ik vooral leuk vind is dat ik de kinderen meer leer over de dieren en het buiten leven.

Muriël Kok

Muriël Kok

De Kalfjes

Hallo ouders/verzorgers.

Mijn naam is Muriël Kok, ik ben 27 jaar en moeder van 4 prachtige dochters. Samen met mijn vriend en kinderen woon ik in Holten.

In 2017 solliciteerde ik op een vacature in ondersteuning van de huishoudelijke taken hier op ’t Koetje. Tot mijn verassing werd mij een opleiding aangeboden die ik met beide handen heb aangegrepen. Sinds 2018 werk ik met veel plezier op ’t Koetje, je kunt me vinden op de kalfjesgroep op maandag, woensdag en donderdag.

Groetjes, Muriël Kok.

Angela  Jacobs – Brinks

Angela Jacobs – Brinks

De Kalfjes

Ik ben Angela  Jacobs – Brinks. Ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en woonachtig in Bathmen.
Ik ben 8 jaar werkzaam geweest in de kraamzorg, en werk nu al 12 jaar met veel plezier in de kinderopvang.
Sinds April 2014 werk ik bij ’t Koetje, eerst als pedagogisch medewerkster op de groep en nu een aantal jaar als assistent leidinggevende.
Heeft u vragen, wilt u wat overleggen of heeft u een klacht. Dan ben ik alle ochtenden bereikbaar op telefoonnummer: 0629927477.

Laura Meulhof

Laura Meulhof

De Pinkjes

Hallo!

Ik ben Laura Meulhof, 32 jaar en werk in april dit jaar, al weer 3 jaar bij ’t koetje.

Ik werk op de Pinkjes groep en doe dit met heel veel plezier!

De groene visie van ’t koetje is wat mij zo aan sprak aan deze werk plek. Spelen met en in de natuur met de kinderen is wat het hier zo bijzonder maakt.

Groene groet, Laura Meulhof.