Brengen en halen

We hebben ons best gedaan iedereen in shifts in te delen, zodat het contact tussen ouders zo min mogelijk zal zijn, omdat niet iedereen tegelijk komt.
Door onze manier van brengen en halen is het contact tussen ouder en pedagogisch medewerker beperkt tot het minimum.

De shiftindeling is leidend, hier kan niet van afgeweken worden. Afmelden is altijd mogelijk, op de gebruikelijk manier via de ouderlogin. Ruilingen worden voorlopig niet toegestaan.

Broers en zussen

Het kind wordt gebracht door één ouder per keer. Wij gaan er dan ook vanuit dat er geen andere gezinsleden meegenomen worden naar de opvang. Eventueel kunnen broertjes en/of zusje wachten in de auto.

Overdrachtspapier

Het overdrachtspapier kun je downloaden via de ouderlogin (KOV-net) of direct via deze link. Hij staat opgeslagen onder belangrijke documenten (bovenaan). Mocht je geen printer hebben, neem dan deze punten over op een eigen A4tje zodat de gewenste gegevens wel bij ons aanwezig zijn.

Download overdrachtsformulier tijdens COVID-19

Traktaties

Wij begrijpen dat het voor kinderen heel belangrijk is om hoogtepunten te vieren, bijvoorbeeld verjaardag, geboorte broetje/zusje, afscheid 4-jarigen. Traktaties zijn bij ons welkom, mits voorverpakt/ kant en klaar gekocht (denk aan rozijntjes/banaan/danoontje/koekje/oid, graag in de originele verpakking meegeven). Wil jullie zoon/dochter trakteren voor de geboorte van een broertje of zusje dan vragen wij jullie dit in een nieuwe gesloten verpakking mee te geven. De leidsters zullen dit dan klaarmaken (bijv. beschuit met muisjes, lange vinger met muisje, enz). Ouders hebben de keus of ze de aangebroken verpakking weer mee naar huis willen nemen.